Dnia 2021-08-30 o godz. 13:00 ~rtomala napisał(a):
> Prezes jest spoko na walnym można od niego uzyskać wiele informacji jeśli masz akcje warto być na walnym
> >
> > Po walnym w 2020 roku zaświeciła mi się lampka ostrzegawcza gdy zadałem pytanie Żakowi odnośnie tych nieszczęsnych rozliczeń z CAC PV a właściwie braku rozliczeń zapytałem się wprost w jaki sposób spółka jest w stanie funkcjonować przy tej inwestycji przy braku płatności ze strony inwestora nie otrzymałem odpowiedzi wtedy doszedłem do takiego wniosku ,że coś nie kaman pomiędzy Żakiem a Stachurą niestety matiz wmawiał mi ,że to nie miało by sensu i tak trochę temat został zapomniany na kilka miesięcy .
Czy w obecnej sytuacji (matiz zniknął więc nie będzie wmawiał) ta firma jest w stanie wyjśc na prostą? Albo inaczej, - warto jest w nią inwestować czy raczej trzeba poczekać na wyjaśnienie się sytuacji?
Jako przykład podam Ursus - tam nie było przekrętow tylko nie dali rady wyjść z problemów, możliwe że novavis nie zbankrutuje ale będzie szorowal po dnie i nigdy już nie odzyska statusu porządnej spółki.
Co sądzisz?