Dnia 2024-02-07 o godz. 13:09 ~EleCesarz napisał(a): > Platny trollu-falszywko za srebrniki !:
> ad 1/ napisaem o tym co ZSZ (wtedy tak sie zwal) oferowal nieco potem, najpierw bylo to 6,25, potem 7,82, czyli okolo 7-krotnie mniej, niz wycena Pana Tomasza Bardzilowskiego Jeszcze raz powtórzę, nie interesuje mnie na ile Pan Tomasz Bardziłowski sobie wyceni wartość waszych akcji. Może Wam zaproponować odkup po cenie 50 czy 126 zł, jego pieniądze i jego sprawa.
> ad 2/ platnego trolla 126 zeta moze nie interesowac, a nas nie interesuje co platny troll pisze ! Oj interesuje Was, i to bardzo Was interesuje :-)
> ad 3/ KNF odsylal wowczas do Zarzadu GPW, ktory stawial warunki, a ze tekst podpisany przez meza "golej Marianny" z Tap Madell widac ze napisany w znacznej czesci przez kogos innego to akurat przy nowym rzadzie jest tym bardziej argumentem za zajecie sie ta sprawa prze GPW, a moze i inne literki !!!! Nie wiem za bardzo o kogo chodzi, domyślam się że o Pana Ludwika Sobolewskiego? Nie wiem za bardzo co jest nowego w tym rządzie, ale nikt nikomu nie zabroni kupić sobie używany 17 letni samochód i opowiadać wszystkim dookoła: "kupiłem nowy samochód". Z resztą mniejsza o to... Naprawdę Pan myśli, że Pan Tomasz Bardziłowski, będzie kwestionował decyzje podjęte za czasów Pana Ludwika Sobolewskiego? Tego Pana Ludwika Sobolewskiego, który za czasów rządów PO - PSL w 2010r. został wybrany na Prezesa GPW na drugą kadencję? Tego Pana Ludwika Sobolewskiego, który za czasów prezydentury Bronisława Komorowskiego (z PO) został uhonorowany w 2011r. Orderem Odrodzenia Polski? Naprawdę, Pan Tomasz Bardziłowski strzeliłby temu "nowemu" rządowi w kolano, aby musieli się tłumaczyć ze swoich decyzji z przeszłości? i zrobi to jeszcze właśnie Pan Tomasz Bardziłowski? w stosunku do którego już są formowane takie zarzuty: "Tomasz Bardziłowski był wiceprezesem domu maklerskiego, który wciskał klientom kit i sprzedawał obligacje bez pokrycia - uznała KNF w 2019 r. I wtedy cofnęła firmie licencję. Dla części składu Komisji to może być pretekst, żeby nie dać zgody na powołanie nowego prezesa" https://wyborcza.biz/biznes/7,147582,30689842,knf-zablokuje-powolania-nowego-prezesa-gpw-rysa-w-zyciorysie.html
Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.
Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.
Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.
Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.