Dnia 2023-10-27 o godz. 20:57 ~Eskimos napisał(a):
> Żeby Mongołowie do nas napływali to by nie było tak źle. Mongołowie dużo czerpali z kultur ludów, które kiedyś podbijali.
> Indie,Pakistan i Bangladesz to są nowi przybysze, nie wspominając już o tym, że Arabowie mówią już otwarcie, że dzięki Europie pozbyli się swoich kryminalistów.
> Miała być armia fachowców, a przyszła armia gwałcicieli, złodziei, bandytów.
> Kilka dni temu ktoś zadźgał polskiego busiarza w Belgii, wczoraj w Holandii.
> Jeszcze jest kwestia tych, których pisiory powpuszczaly bez opamiętania jak leci- żuli z Ukrainy, dziś w sklepie na zakupach trzech dżentelmenów z kraju kwitnącego rzepaka zalatujących miksem odchodów kupowało jeden chleb i trzy butelki wódki.
>
No to widzę, że zgadzasz się z TVPinfo. Oni właśnie pokazują tych miglanców jak mordują na zachodzie niewinnych ludzi i przestrzegają przed tym przymusowym solidarnym przyjmowaniem relokowanych. Polska to Polacy a Ci z dobrego serca przyjęli Ukr ale tyle co widziałem np na Targach Poznańskich były tam same kobiety. Ty widziałeś mężczyzn choć nie wiem czy u Ciebie są płci bo gdy Cie pytałem kim się dzisiaj czy wczoraj czułeś to nie umiałeś odpowiedzieć. Zatem jeśli widziałeś żuli to po pierwsze widać w jakiej dzielnicy mieszkasz. Same żule. Co Ty tam kupiłeś ? Jedną flaszkę i pół chleba ? tego po 30 chyba. Idzie ten chleb jak woda bo go szukam i nigdzie w piekarniach go nie widzę. Wykupywany na pniu. Za późno wstaję chyba.