Dnia 2017-07-26 o godz. 19:45 ~AkMa napisał(a):
> jak się nie starasz, to pora odejść. inaczej siedząc w pracy na forum sama okradasz firmę, więc każdego akcjonariusza. nie trzeba być w zarządzie by poznać KSH. za to polecam zakosztowanie własnej DG skoro pracodawca to takie zło.
No tak bo na DG to płacą od razu xd
"przysięgam że ~AkMa ~Asdf i kilku innych smierdzi mi tutaj 'wiarygodnym' zarządem który ma odczyn (nomen omen) alergiczny na racjonalną ocenę sytuacji w (pożal sie boże) grupie kapitałowej....wycierasz gębę KSH, ~AkMa? Wg KSH dawno powinieneś ogłosić upadłość [art 299 par 1 i 2 KSH] - mędrco syjonu]! dzięki oszukanym pracownikom i kontrahentom nie pierdzicie jeszcze w pasiaki....a teraz robisz w pieluchy bo jest ryzyko że do końca życia będziesz spłacał długi z karcianego stolika [solidarnie z ~Asdf (?) art 294 KSH] z art 293 KSH], biznesmanie z bożej łaski. nie ważne z kim wódke pijesz. robote juz dawno znalazłam, czekam aż mi wypłacicie kasę z odsetkami...złodziejska wasza mać!"
Odsetkami - poniesionymi kosztami z tytułu braku pensji oraz odszkodowaniem za okres wypowiedzenia.