dołek to tu jest w przedziale 8 do 12 zł a szczyt max 25 zł mimo rzekomej wartości księgowej rzędu 60 zł. Niestety postępowanie zarządu tej firmy sprawiło ze nikt nie uwierzy w taką wartość wystarczy poczytac komunikaty z kilku ostatnich lat - prezes pisał o wartosci godziwej rządu 30 zł gdy proponował skup po ( juz nie pamiętam ) chyba po 18 czy 22 zł później znów jakies farmazony prawił by nie skupić po 30 zł bo rzekomo ta firma warta więcej, po czym teraz podają mu na tacy akcje po 20 zł a on co ? nie chce kupić takiej taniochy ? dlaczego? A no dlatego że ta spólka nie jest tyle warta - proste. Ja tą spółkę traktuję na równi z z takimi jak IDM czy agroton, serinus ( spółki wysokiego ryzyka) wchodzę gdy jest tanio czekam na kilka % wzrostu i stawiam wysoko stoplosa idzie wyzej ?- ok - a gdy spada - sprzedaję zapominam do następnych minimów. Bo tak na prawdę gdyby ta spółka była coś warta to były by tu fundusze a nawet gdyby ich nie było to były by obroty i nie taka cena, a co mamy obrót po góra 2 tys akcji od czasu do czasu, a często po 1 sztuce na dzien i do tego cenę niby smieszną, a tak naprawdę chyba godziwą :-) jak to prezes mówi Także nim to kupicie zastanówcie się mocno niech prezes sobie kupi resztę jeśli go na to stać w co wątpię bo mam wrażenie że ta firma to wydmuszka się robi. Panie Alanie zastępco prezesa - do dzieła - czas na krytykę mojego wpisu, tylko rzeczowo i konkretnie by moderator nie wyciął jak dwa lata temu gdy przy 36 zł pisałem że czas sprzedawać :-)