Powiem ci tak że mam momentami podobne odczucia. W dodatku P L jest ponad progiem 10%, czyli ma ponad 240 000 akcji i nadal nie zgłosiła przekroczenia w dół Co oznacza że w każdym momencie może zgłosić i byc moze będą kolejne miesiące sprzedaży i dołowania kursu A nawet jak pojawi się jakaś dobra informacja to będzie sprzedaż na wzroście i znowu spadek kursu dopóki pbojei nie wyjdą całkowicie z tej spółki to tu nic dobrego być może nie będzie a ile to potrwa nie wiem może kilka miesięcy może pół roku. W dodatku sytuacja z NFZ jest ciężka inwestycja Chińczyków wątpliwa biorąc pod uwagę sytuację polityczną a budowa robota stoi być może też pod znakiem zapytania to wymaga czasu uzyskania certyfikatów i jest to kwestia być może odległej przyszłości nie wiadomo czy w ogóle to im się uda zrobić i czy to znajdzie odbiorców. Myślę że kurs dokładnie odzwierciedla aktualną sytuację. Ja osobiście liczę się ze spadkiem w okolicy 3 zł to tak powoli zaczyna wyglądać jestem naprawde zdołowany tym powolnym wychodzeniem. W dodatku to będzie jeszcze trwało bo osoba lub osoby które dokonują dystrybucji i doskonale zdają sobie sprawę z tego że trzeba to robić powoli po kilka tysięcy akcji dziennie i wcale nie chcą wyjść szybko bo wtedy kurs spadłby poniżej 3 zł być może nawet 2,50 zł Nie dziwię im się sprzedają powoli po 3,50 plus minus 20 gr i to tak trwa i zapewne trwać będzie a kurs może trochę jeszcze spadnie bo widać że powoli osobom kupującym kończą się pieniądze osoby sprzedające Doskonale rozumiem ale postanowiły wyjść ze spółki to zapewne nie mają na nią żadnego wpływu i chcą lepiej zainwestować Oczywiście mogę nie mieć racji przyszłość pokażę Ja tam czekam aż spadnie w okolice 3 zł bo zapewne tak będzie