Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,45 zł , zmiana od tamtej pory: 0,67%

Re: to jest hit!

Dnia 2025-10-21 o godz. 23:09 ~STNR napisał(a):
> Qugen znowu za pośrednictwem forum pisze listy otwarte do ministrów!

Zadaniem każdego ministra jest służba, i nie mam na myśli Min. Pogłos.

Jakim trzeba być amatorem by tender pisać "
Licytacja elektroniczna na zakup wraz z dostawą tabletów dla maszynistów" a kryterium cena ...Co mnie interesuje czy oni w formie print mają dokumenty przewozowe itd czy elektronicznej, nie ich obieg mnie interesuje ale to że piszą dla kogo i jakie są to zabawki byś nieudzacznica Semailowa mogła się pochwalić że w ogóle od standardów PRL odchodzą...W innym wątku pokazałem nie tylko jaki jest rozkład BTSów w 4G ale i 5G i to właśnie tyle ich jest w 4G bo jest przeciążenie...Dla zwykłego użytkownika to tylko niby bieg za nowinkami ale 5G wymyślono właśnie dlatego a nie że 5G to tylko dla tyc lepszych. Ta kobieta opowiada o AI ha ha ...to niech zapyta Czat GPT czym róźni się małpka od Finlandii :)))

Raz jeszcze , podczas Zapad 2025 nie testowano jak się zachowamy ale jak zadziała nawigacja właśnie przez owe 4G, a że posługiwano się polskimi kartami w systemach niczym się nie róźniły od zwykłego robota koszącego trawę...

Tak, PKP Cargo może się bawić i pisać co ma i dla kogo ale z transportów wojskowych winno być wykluczone a odbieranie maszynistom sprzętu itd staje się niepoważne....

brutalnie: świecicie jak tandeta i amatorzy ze swoimi zamiarami.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PKPCARGO 0,67% 16,56 2025-10-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.