Dnia 2025-10-21 o godz. 23:09 ~STNR napisał(a):
> Qugen znowu za pośrednictwem forum pisze listy otwarte do ministrów!
Zadaniem każdego ministra jest służba, i nie mam na myśli Min. Pogłos.
Jakim trzeba być amatorem by tender pisać "
Licytacja elektroniczna na zakup wraz z dostawą tabletów dla maszynistów" a kryterium cena ...Co mnie interesuje czy oni w formie print mają dokumenty przewozowe itd czy elektronicznej, nie ich obieg mnie interesuje ale to że piszą dla kogo i jakie są to zabawki byś nieudzacznica Semailowa mogła się pochwalić że w ogóle od standardów PRL odchodzą...W innym wątku pokazałem nie tylko jaki jest rozkład BTSów w 4G ale i 5G i to właśnie tyle ich jest w 4G bo jest przeciążenie...Dla zwykłego użytkownika to tylko niby bieg za nowinkami ale 5G wymyślono właśnie dlatego a nie że 5G to tylko dla tyc lepszych. Ta kobieta opowiada o AI ha ha ...to niech zapyta Czat GPT czym róźni się małpka od Finlandii :)))
Raz jeszcze , podczas Zapad 2025 nie testowano jak się zachowamy ale jak zadziała nawigacja właśnie przez owe 4G, a że posługiwano się polskimi kartami w systemach niczym się nie róźniły od zwykłego robota koszącego trawę...
Tak, PKP Cargo może się bawić i pisać co ma i dla kogo ale z transportów wojskowych winno być wykluczone a odbieranie maszynistom sprzętu itd staje się niepoważne....
brutalnie: świecicie jak tandeta i amatorzy ze swoimi zamiarami.