Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  82,20 zł , zmiana od tamtej pory: -26,52%

Re: TO DOGADUJEMY SIĘ, ZGODNIE JAK W OSTATNIEJ ROZMOWIE Z JANEM, PEZESIE

W TAKIEJ SYTUACJI MOGĘ ZŁOŻYĆ OFERTĘ SZANOWNEJ PANI PREZES RADY NADZORCZEJ PEP, DOMINICE KULCZYK, MYŚLĘ ŻE MERCEDES, BMW, VV, MOGĄ BYĆ BARDZO ZAINTERESOWANE. Z MERCEDES MIAŁEM KONTAKTY JUŻ W 1976 ROKU ZA CZASÓW PROFESORA KALISKIEGO. W TEMATACH WYSOKICH TECHNOLOGIACH SILNIKÓW ELEKTRYCZNYCH O SPRAWNOŚCI 98%, ZASILANYCH ZE ŹRÓDEŁ WEWNĄTRZ AUTA, BATERYJKA , BEZ ŁADOWANIA Z ELEKTROWNI AKUMULATORÓW AUTA. GDYŻ TO PODNOSI SPRAWNOŚĆ DO 95% CAŁOŚCI NAPĘDU. A DZIŚ MAMY SPRAWNOŚĆ Z ENERGII ELEKTROWNI PRZETWARZANEJ NA JAZDĘ AUTA OKOŁO 6% Z ENERGII WĘGLA. A TU JA UZYSKUJĘ SPRAWNOŚCI 95% ZESPOŁU ZASILAJĄCEGO AUTO, I TO ZAŁATWIA SPRAWĘ NA SKALĘ ŚWIATOWĄ. JEŚLI SZANOWNA PANI DOMINIKA KULCZYK UWAŻA ŻE, PEP MOŻE NAD TYM PRACOWAĆ, TO JA CHĘTNIE MOGĘ TEN TEMAT PODJĄĆ, ALE TO TEMAT NAD KTÓRYM PRACOWAŁ NIKOLA TESLA, A JA DAWNIEJ Z SYLWESTEREM KALISKIM.
POZDRAWIAM
inż. S.S. Mazur

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PEP 0,00% 60,40 2025-10-16 16:15:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.