Daj spokój, wszędzie z tego gościa łacha ciągną. Chodzi po całym bankierze i stęka. Takie ma hobby. Dajmy mu spokój. 
Dzieje się to go nie ma, jak tylko zdycha coś to się sęp pojawia. Pisałem, padlinożerca. Taki typ i nic nie zrobisz.
Wracając do kursu - jestem ciekaw czy i kiedy się zerwie. Ostatnia seria zakupów nie była żadnym upychaniem, bo jak widać brane były półki bez podrzucania. Paru może zrealizowało zysk i to wszystko co udało się sprzedać. FF wg zarządu to 30% , a nie widać by ktokolwiek z większościowych się wysypał. 
4 dni z rzędu szło ostro do góry, to czego się spodziewać teraz? To nie spółka biomedyczna by na koronie zarabiała. Ja czekam na sygnały w sprawach podniesionych w ostatnim komunikacie. Jestem ciekaw czy rzeczywiście się przenieśli, co z kolejnymi tematami. Oczywiście żal ściska, ze nie zarabiamy tak samo jak w innym sektorze, ale to świadomy wybór. 
Najciekawszy jest kurs ULTGAMES...z 10zł  w ciągu paru dni się podnosi. Niestety podbiegłem tylko na długość łańcucha, ale siłę papier ma okrutną. 3majcie się!