640 tysięcy w tydzień , wynik jedne z najlepszych w historii . Karnet na sprzedam wyczyszczony praktycznie do 0 (60 tysięcy do 8 zł (pomijam tego straszaka , albo i nie wystawionego przez jednego z akcjonariuszy na 5,5 ) Z drugiej strony ciekawy jestem czy da, czy anuluje. Dalej na wykresie od 2019r rysuje góry i doliny za każdym razem z nowym levelem , spółka jest mała co za tym idzie atrakcyjna dla innych tym bardziej, że to nie jest jakieś widmo że coś tam , kiedyś tam będziemy robić - nie tu jest konkretny produkt , Jak stawiasz na zysk taki jak był w zeszły tygodniu trzeba było oddać lub jak jeszcze raz wyskoczy oddaj, ja tutaj jestem od groszy ( pierwsze infry po 62-5 kupowałem, później ciut taniej i reszta powyżej) , nie wiem ale ta spółka ma coś w sobie i to jest tylko kwestią czasu aby powiedzieć, że dycha za akcję to jest śmieszną obrażająca wycena. A i mówisz 900 ff - nie uwierz mi na słowo nie ma tyle, znacznie mniej. A zabawa piątkowa - wracając do Twojego postu : kupuje 3k kurs podskakuje o kilka groszy, ale dalej nie ma akcji to z drugiego konta 2 sekundy później sprzedaje 11 szt zaniżając kurs o kolejne kilka groszy , i idzie lawina sprzedaży ( nie wiem stopy lub Ci co popatrzą - wywalają ) świeca czerwona z dużym wolumenem jest - jest . Na koniec sprawdził 15 tyś do góry i miał pusty karnet bo z minus zrobił się plus i akcji nie przybywało - to jest cały fenomen . Nie chcą oddawać