Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  51,50 zł , zmiana od tamtej pory: 44,85%

Re: The End

Panie Jaras , poza "hahaha" "buhaha" coś od siebie Pan kliknie , czy to jest cały Twój owocny komentarz , aa zapomniałem z zeszłego tygodnia " kupię po parę złoty " i takie tam . Nawiasem mówiąc czym więcej postów tych armagedonowych klepałeś tym więcej obserwowałem kurs i dokupywałem i co mi się rzadko zdarza w samym dołku. A przyłączając się do waszej wymiany zdań , to sądzę że działa to w dwie strony. Najlepszym przykładem były ostatnie dwa tygodnie - parę zleceń po sto - dwieście akcji i oddawali aż miło, lub specjalnie zaniżali bo karnet na kupi był totalnie pusty, nikt nie wystawiał zleceń z myślą o większej przecenie do momentu paru zakupów po kilkaset sztuk i sytuacja się odwróciła ( nieskromnie brałem w tym udział ). Nikt nie będzie brał pkc więcej akcji , bo na teraz 4900 szt i jesteśmy na 7500 zł , po co takie szaleństwo jak można powoli, a większość przy stówie z groszami odda i podziękuje, a nie daj panie ktoś przy stówie da tysiąc na sprzedam pkc, to nie jeden zrobi kleksa w majty i odda bez wahania , oczywiście wypisując na forum jakie akcje be i fuj. Cyferkowo na dziś 965 pkc sprzedam i na 26,4 się zatrzyma razem z sercami nie jednego inwestora posiadającego akcje, 4900 do 75 tysiąca za sztukę zaprowadzi kurs . Co mówi za zakupem , zysk na dziś coś koło 92 zl za akcje za 22r , kurs jak widać gdzie jest , emisja po dwie stówy - temat oklepany na forum - no chyba nie brał tego jakiś samarytanin , zmiana akcjonariusza - tajemnicza dodam , dalej za tym idzie prezes nowy , plany . To wszystko jak zostaje dopowiedziane to akcje mogą być długo zawieszone, bo kolejka się zrobi jak za PRL-u pod mięsnym. Co za nie , raczej takiego nie ma, irytująca jest ta cisza . Kończąc , bez znaczenia czy ktoś kupi za 500,5000 czy więcej ważne aby zrealizował swój plan i oczywiście zarobił , co zaś do ryzyka - a gdzie dzisiaj go nie ma jeden news z wschodu i wszystko pozamiatane. I naprawdę kończę , lata świetlne temu taki pan kupił akcje - Polna - szał na podłodze , peany pochwalne od rana do nocy , miałem i napisałem że oddam po stówie najmniej - ile cennych uwag, przepięknych cytatów pod moim adresem wystukali - o mało nie zamknąłem się w sobie . Oddałem po 107 i oczywiście podziękowałem , - ani jeden mędrzec nie napisach cholera miałeś rację , a dziś napiszę przy tysiącu będę siedział na rękach , co by głupoty nie zrobić i enter na sprzedaj nacisnąć - niech to trwa ile chce

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IBSM 0,26% 76,40 2026-02-10 09:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.