Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: tex wykupiony przez microsoft

oczywiście że nie, sprzedałem większy pakiet za 2,32zł (zlecenie ustawiłem dzień przed wyjazdem na wakacje i po tygodniu mi się zrealizowało, nie brałem ze sobą kompa, to były w końcu wakacje) a pozostałą 1/3 sprzedałem wczoraj za 1,92zł, całość kupowałem za 1,80 tego pięknego dnia 17sierpnia co chyba każdy pamięta... gdzie na drugi dzień mi się kurs zwalił i byłem mocno w plery... no ale przetrzymałem to bo liczyłem że będą grali pod AT i tak się też stało, teraz sprzedałem bo mimo wszystko coś czuję że będzie złe info... ale również mogę się mylić tak więc techmexa obserwuję na bieżąco, nawet korciło mnie aby znowu kupić :), pisałem Ci kilka dni temu o IGR i CTC, jak sama zauważyłaś CTC od tamtego czasu ładnie urosło prawie 10% jak i IGR ale nie sprzedałem jeszcze, nie jestem DT, jestem bardziej spekulantem liczącym na dobre infa + AT i jestem bardzo cierpliwy (Temu, kto umie czekać, czas otworzy każde drzwi - przysłowie chińskie) no i często analizuję nastroje na forum pisząc prowokacyjnie przez co wiele osób mnie nie cierpi i na forum bankiera miałem ciągle blokowane IP, widocznie komuś moje wpisy się nie podobały :)
pozdrowionka

PS
kupiłem również IPX licząc że po półrocznej konsolidacji zacznie w końcu gonić swojego brata borka (kark ma najwięcej udziału w IPX) oraz chemosa pod AT, jest wsparcie na 0,65 możliwe że sie wybroni aby utrzymać trend wzrostowy, jak zwykle czas pokaże

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.