Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: test leszcza pomyślnie zdany

witaj f16,

Oficerowie każdej armii powinni być posłuszni swoim dowódcom. 27 stopni to , 27 stopni , a nie 28st. Pozwól, ze przytoczę Ci pewną historię.

Dawno, dawno temu pewien władca poszukiwał dowódcy dla swojej armii. Pewien stary generał zaproponował swojemu Władcy, aby misję to powierzył pewnemu , młodemu oficerowi. W ten władca nakazał go wezwać. Po długich rozmowach, zapytał swojego oficera jak chcesz dowodzić moją armią. Ten mu odpowiedział: Królu każ swoje dwie najlepsze konkubiny przebrać za dowódców, a resztę za żołnierzy. Stało się jak chciał. Młody oficer wydaje polecenia, że na 1 uderzenia bębna 2 konkubiny wydają rozkazy i cała reszta zbiega się i formułuje szyk. Na 2 uderzenie bębna stają na baczność.Na 3 uderzenie prezentują broń. Rozkazy padły 3 razy i 5 razy miały wykonać ćwiczenie. Jednak za każdym razem 2 najlepsze konkubiny śmiały się i chichotały, traktując to wszystko jako zabawę. Rzekł na to młody oficer. Jeśli wydaje się rozkaz raz i go się nie realizuje, to wtedy coś nie tak jest z dowódcą, jednak jeśli 3 razy to coś nie tak jest z oficerami. Zgodnie z prawem mam prawo ściąć oficerów. Król na to, to są moje najlepsze konkubiny, oszczędź je. Ten nakazał ściąć. Po tym wydarzeniu oddziałowi (korpusowi), świeżym rekruta , kobietą , nie było trzeba wydawać więcej rozkazów same wiedziały co mają robić jak i kiedy bez chichotów.

druga opowiastka.
Jeśli masz wojsko dopiero w trakcie szkolenia, nie ufające, Ci nie karz ich za niesubordynację. W ten sposób nie zdobędziesz ich zaufania. Taki żołnierz jest bez użyteczny na polu walki. Co innego , gdy jest to żołnierz zaprawiony w boju, należy go ukarać dla trzymania dyscypliny i jako przestroga dla następnych.

Rozumiesz co mam na myśli??

pozdrawiam,
dragon111

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IZOLACJA -2,09% 3,75 2025-10-17 13:39:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.