Czas na rozwiązanie naszego mini konkursu ------
33 osoby zgłosiły się po foty , aż czy tylko ????
Reasumując teoretycznie ff wynosi około 4,3 mln akcji jeżeli na każdym portalu jest podobna ilość osób to da nam powiedzmy 100 akcjonariuszy !!!!!
Idąc dalej załóżmy że każdy z nich zainwestował równowartość powiedzmy 10 k akcji daje nam to ......1 milion akcji u drobnych inwestorów to zadajmy pytanie gdzie do diaska jest 3,3 mln akcji ????
Zakupy podprogowe poniżej 5 % celem nieujawnienia ????
Ulica ?????? nie ma mowy
Więc pitolenie o wałku można między bajki włożyć ......
Ktoś pisze co z czułością , gdzie infa branżowe ............ ludzie czasami zadaje sobie pytanie czego wy oczekujecie , względem prototypowych urządzeń ????
I odnoszę wrażenie że trzeba by było wszystko pokazać , zagwarantować , podpisać notarialnie i dać gwarancje bankowe i wtedy takie swisse ....ewentualnie zainwestują 1000 pln pod warunkiem zwrotu w ciągu pół roku 1000 %......
Tak się nie da , niestety
Kto pamięta Mabion po 13 zeta ?????
Zaraz ktoś zapyta a co to jest Mabion he he he ..........w szczytowym okresie 72 zeta bez produkcji i z trzema emisjami po drodze .....
Na Brasterze jest dwa razy mniej akcji z produktem w tle do końca roku ......
My jesteśmy takimi małymi leszczami że głowa mała i te wszystkie nasze wpisy są gó.........no warte dla poważnych inwestorów , oni nawet nie zaglądają na fora ....no bo po co ????
Mają do wszystkiego wgląd i koniec ......
A tutaj ????
Pojedziesz do firmy , zrobisz wywiad z członkami zarządu , dostaniesz dokumentację fotograficzną , zobaczysz na własne oczy ,podzielisz się z innymi ..........a potem czytasz taki komentarz , to zdjęcia Biotonu ha ha ha ha .......zajady pękają i utwierdzają w przekonaniu że to musi się udać .......
Swiss jest taki sam jak ci Niemcy na miejscu nie był a wypowiada się jakby się znał ----- czyli niech Niemcy zajmą się swoimi kobietami a nie naszą demokracją he he he he ........
Szwajcarski IP ...........i co z tego , byłem ostatnio w Bawarii ,klikałem z Niemiec ktoś poznał ?????
Rozmawiałem ostatnio z lekarzami ginekologami w Polsce , wielu robiło duże oczy przyklaskając projektowi , nie znali skali przedsięwzięcia ..........pisałem wcześniej że zapakują w skorupę matryce ciekłokrystaliczne i dopiero zacznie się trzęsienie ziemi , niech ma nawet czułość 50% a jeżeli zmusi kobietę do kontaktu onkologicznego i uratowania jej życia to będzie olbrzymi sukces .....
To samo w nazwie będzie testerem .........trzeba o tym pamiętać
Pozdrawiam tych 33 inwestorów .......pisząc kolejny raz
że cała przyjemność po mojej stronie .....czy swiss to zrozumie he he he