Ja już to sygnalizuję od dawna że ten Wasz /GG/ prawnik ma u mnie coraz więcej minusów ..choć z oceną za całokształt jeszcze mogę poczekać ...ale np w ramach naszego niezadowolenia z komunikacji z inwestorami zarządu ENERGA można przeprowadzić akcje aby nikt osobiście z akcjonariuszy nie pojawił się na konferencji po wynikowej ...Wracając do raportów to też jest problem bo ENERGA nie publikuje raportu za 4 kw a Orlen publikuje raport za 4 kw a powinny obie spółki publikować lub obie nie publikować a w raporcie Orlenu w którym są informacje o spółce ENERGA niekiedy mogą się nawet zdarzyć cenotwórcze informacje a nieprofesjonalny inwestor może nie wiedzieć więc nie za bardzo to funkcjonuje ,,,nie chce mi się wklejać nowych umów sponsoring bo przez dwa miesiące nie wklejałem a sporo milionów nie swojej kasy wydali / robią tak zarówno ci z PO i PIS każdy według swojego widzimisię rozdaje nie swoja kasę oczywiście w zgodzie z jakimś regulaminem/ a oszczędzają jakieś grosze i nie publikują raportu za 4 kw tylko wrzucają do rocznego.