:)
~vulture, czekam na pozwy, od tych "prawdomównych i rzetelnych" inwestorów. Wtedy będzie bardzo ciekawie, no i niestety dla nich będą musieli pokazać wszystko aby udowodnić że to oni, a nie ja mają rację - oczywiście podzielę się z wami wiedzą;)
Jeśli zaś chodzi o wpisy typu "a może to Hanka kupiła od Bartela..... było by super, kiedy zawiadomi....." to wybaczcie ale nie będę ich komentował. Sorry, ale trochę to źle świadczy o piszących takie rzeczy. Oznacza bowiem nie mniej ni więcej że inwestujecie pieniądze nie mając bladego pojęcia w co!!! Hanka nie kupowała nigdy na rynku (no raz jakiś minipakiet, chyba 3000 szt, dla równego, mogę się mylić co do ilości bo nie chcę mi się już tego sprawdzać). Wszystko co kupiła to były akcje kupione, przepraszam "odkupione" od Paradisus Capital przy zamianie (akcje NOV na OTN) i wyjściu Koredela ze spółki. "Odkupiła", to co Muedryco sprzedało Kordelowi na koniec 2010 roku. Czy za tą transakcją poszły jakieś pieniądze???
Pisałem, poświęćcie chwilę czasu poczytajcie komunikaty to sami będziecie wiedzieli "jak hartowała się stal" i czy tu choć raz była w spółce "żywa" gotówka, bo może.....