Az tyle mln % to nie ale ok500-1000% spokojnie ale tro potrwa z miesiac czekamy ;) kup popcorn czy whisky ogladaj i sie ciesz jak rosnei codzien z korktami tylko wytrzymaj z miesiac na ifsa kroce bo tam juz bonusowe przydzielowe a na elko dopiero beda i pod to bedzie roslo dopiero rosnei pod zmiane siedziby to za miesiac pewnie dopiero kolejne walne i cos wspomna o bonusowych. Mysle wiec za ok 2-033miesiae bedzie dopiero ok 2-3zl elkop max 4-5zl i wychodze. Jak na ifsa bedzie nie wiem nie chce mi sie wglebiac w temat bo nie mam akcji. Mam tylko dobre spolki jedyne co ma Parowa czyli Elko c/wk 0/30 i c/z 5 wiekszosc z gieldy moze pomarzyc o takich wskaznikach potencjal fundamentalnie min 300% a spekulacyjnie nieograniczony to juz zalezy od Parowy i rynku czekamy ponizej 2zl glupota oddac akcje a mimo to po 75gr chodza i nie chce rosnac wyzej to jest smieszne ale do czasu przebije niebawem 2zl 1-2max 3miesiace czasu daje na to ze tak bedzie. Czekamy cierpliwie, co to jest 3miesiace, ja czesto po 3lata czekam na spolkach, poki tanio ponizej 1zl to wciaz zbieram elko 1,90zl jest wart = c/wk :)