Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,14 zł , zmiana od tamtej pory: -42,25%

Re: Technik-at sprostowanie

Weź chłopaku co ty tutaj wypisujesz, na hype covidowym spółka po plotce że będzie produkować maseczki z 20-40 gr wskoczyła na 4,2, sam kupowałem po 80 gr wywaliłemzaraz na drugi dzień po szczycie po lekko ponad 3 PLN, zarobek spoko, potem cały zarząd się wysypał że wszystkiego co miał i zrobił dodruk. A to że jest teraz po 2 PLN to tylko dlatego że było złączenie akcji czytaj split że każde 10 starych akcji to 1 nowa akcja. Więc spółka stoi z kursem podobnie jak przed covidem tyle tylko że na drukowali papieru i kapkę mają około 50 baniek. O przychodach itp nic nie będę mówił. Gwiazdy covidowej hossy już dawno pogasły i tak jak mówisz - spekuła, ulica i inni hazardziści zarobili lub potrącili majątki na tych balonach, podobnie jak innogene, biomed, Harper, mercator, coś ed, ktavitamin, laurenpeso, excelenc i wiele innych - wystarczyło że ktoś rzucił hasłem, że będą płyn do dezynfekcji sprzedawać, albo maseczki, albo cokolwiek co rozpalało wyobraźnię jak szczepionki czy testy na covid... Wybacz gamedev to co innego fakt wtedy też było myślenie - ludzie będą siedzieć w domu to będą grać w gry, ale jeszcze było wiele innych czynników, które wpływały na gamedev. Bessa się zaczęła po porażce cdp z cyberpunkiem i zjazdem z wysokiego C czytaj ponad 450 PLN na 78 jakieś dwa miechy temu... Dobra bo się rozpisałem a po co mam tu książkę pisać

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NGGAMES -1,20% 0,08 2023-12-07 16:24:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.