Dnia 2020-05-19 o godz. 18:20 ~Ciubata napisał(a):
> Po dzisiejszej sesji aż serce rośnie jak widzę jaka śliczna świeczka się wyrysowala :).
> > 1. Kurs zaliczył najpierw dolne widły a na koniec dotarł do górnych. Czyżby sypacz został wyleszczony?
> > 2. Korpus piękny na wysokim obrocie - zauważyliście że obrót był tylko o 27akcji większy od wczorajszego?
> > 3. Zastanawiam się na ile obrót został zrobiony przez "wiekszych" a na ile przez drobnych?
> > 4. Osobiscie mam wrażenie że za sporą część odpowiadają drobni, dlatego szacun dla Analityka który co prawda pisze jak pisze ale przypomina o ZUE gdzie tylko może. Forum zaczęło bardziej żyć jak również kurs:).
> > 5. Końcówka też była niezła...widać że ktoś nie dopuszczał.
> > 6. 16% ładnie wygląda ale do urealnienia ceny jeszcze kawał drogi.
> > 7. Zarowno torpol dzisiaj przebił szczyt i 9%up a TRK ponad 3% rowniez przebijajac gorke...czas na ZUE! Coraz lepiej branza postrzegana.
> >
> > Pozdrowienia
ad1: imo na odwrot, sypacz chcial wyleszczyc, nie udalo sie wiec pognal do gory.
ad2: wolumen nie obrot. Tez mnie to mocno zdziwilo dzisiaj. Ciesze sie, bo myslalem, ze tylko ja przesadzam zwracajac uwage na takie szczegoly. To wyglada tak jakby sternik kontrolowal to. Znany Analityk pisal w ktoryms poscie, ze sypacz gra sam ze soba...
ad.3: albo jeden gruby na raty zbieral, albo drobnica, bo nie bylo zbytniego ssania.
ad.4: Zastanawiam sie czasami czy sypacz nie jest Analitykiem. I w ogole jaki cel mial sypacz trzymajac kurs na 3zl?!?!?! Nic mi nie przychodzi do glowy...
ad.5: A chcialem dziabnac po 3.6 pod koniec ale sie przestraszylem zbyt szybkiego wzrostu i juz nie gonilem. Moze jutro na jakiejs korekcie dokupie.
ad. 6: no wlasnie, jaki cel? 8zl?
ad. 7: patrzac na wykres trk to zue ma duzo do odrobienia , ergo duzo lepsza inwestycja.
Pozdrawiam,
Byloby milo jakby ktos udzielil na niektore pyt. odp.