Nie patrz na nic, chyba że interesuje cię kurs godzinowy, dzienny, do poniedziałku. Kreski tutaj mogą zaprowadzić cię do podjęcia złych decyzji które na NC działają tak rzadko jak Blackbo zarabia na giełdzie. Czyli rzadko na udo z tym że jemu na udo wychodzi 1 na 100.
Zobacz jak rosły spółki CIG przed SGW3. F51 przed GE, JJB przed Realpolitiks, 11 BIT przed FP (tutaj zobacz jak głębokie były korekty z ostatniego roku). W3 od CDR. Pisząc o CDR nie mam na myśli stricte produktu a wyłącznie wzrost wartości akcji do premiery gdzie dopiero fakt mega zysków zaprowadził red-sów do mld wycen.
Wszystko odbędzie się tutaj na przyśpieszonych obrotach - 6-7 miesięcy przeplatane kilkoma informacjami czy wizualizacjami. Zdarzenia mocno wzrostowe gameplay, trailer, otoczka w koło IP, wydawca poza EU - (przekaz z targów Gamescom2017 i pokazu zamknietego był jasny i czytelny o zainteresowaniu podmiotów/wydawców wracajacych na pokaz z osobami decyzyjnymi z masą pytań do twórców WW3).
Obecnie bardzo dobry czas na zwiększenie pozycji
Byłem w grudniu na pokazie, wiem co widziałem i nie była to fatamorgana a do błazenady przy wzrostach musisz się przyzwyczaić.