co do tego ze albo bedzie umorzenie postepowania albo likwidacja z ugoda - mam nadzieje ze wszyscy juz ta swiadomosc posiadaja innej opcji po prostu nie ma.
Najwieksze znaczenie ma dla sprawy inwestor - ktory miejmy nadzieje w poniedzialek sie w jakis sposob objawi, albo jego przedstawiciel. I tutaj dobre info - ladujemy na 3 zeta moze wiecej ...
Kolejny etap - to jest opinia bieglego ... decyzja sadu w sprawie zamiany likwidacji w uklad ladujemy na 5 zeta.
Decyzja o oddaleniu wniosku- spadamy - natomiast potem moze byc tylko i wylacznie decyzja o umorzeniu postepowania, moim zdaniem up-natomiast slyszalem juz inne opinie ... kazdy musi sobie sprawe przemyslec po swojemu ... Jakie beda ruchy nie mam pojecia wszystko jest mozliwe.
Na pewno dobrze jest miec akcje przed kazdym z zblizajacych sie wydarzen. Ryzyko jak zwykle istnieje. POtem tylko zeby nie bylo ze kupilem jak wszyscy juz sprzedawali ... i jestem w plecy :)
W poniedzialek - wazny dzień - spokojny weekend przed nami...
Oj na pewno bedzie sie dzialo, moim skromym zdaniem dzisiaj byl tylko przedsmak.
natomiast w poniedzialek rakieta startuje w kosmos :)))
czego sobie i wszystkim posiadaczom zycze.
pozdrawiam