Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,15 zł , zmiana od tamtej pory: -60,32%

Re: Targi w Korei

Też mam tu duży pakiet, nie powiem ze jestem spokojny bo wiadomo wszystko może się zdarzyć ,aczkolwiek uważam że duality to spółka z gamedev która jest najbardziej zanizona i może odnieść największy sukces. Na swoim koncie ma już 2 dobrze przyjęte produkcję przez rynek więc pokazali ze potrafią robić gry. Unholy ma ogromny potencjał i ta gra może przenieść spółkę na wyższy poziom. Nie mówię to na poziomy cdpr czy 11bit, ale np. Drago czy Piramid. Drago też wybiła jedna gra GSS, przed tym nie mieli żadnej większej udanej produkcji. My mamy taki komfort, że BF udało im się naprawdę bardzo dobrze więc nasze oczekiwania są popatre tym że ta gra ma szansę na sukces. Zresztą myślę że gdyby gra nie miała polotu to HOOK nie wyłożył by więcej kasy na rozwinięcie gry. Też się kisze tu już długo, ale jestem spokojny bo to spółka która umie robić gry a Unholy wygląda naprawdę rewelacyjnie i scenariusz tej gry myślę że też jest bardzo ciekawy. Zobaczymy co z tego będzie, ja jestem dobrej myśli. Pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy i mam nadzieję że w końcu nasza cierpliwość zostanie wynagrodzona i to sowicie :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DUALITY -0,98% 1,01 2026-01-30 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.