Oj po porostu tak naokoło chciałem spytać czy mogę jedno pytanie na temat FW.
Nie wiem jak je zadać abyś nie pomyślał że pytam o Twoją grę bo o to miałem nie pytać i tego nie chcę wiedzieć co i kiedy.
Może tak z perspektywy średnioterminowej jakie sygnały, zachowania rynku, ewentualnie co ostatnio wskazywało że to to miejsce gdzie trend spadkowy traci siłę a nawet się kończy ?
Mi się wydaje że 1 ostrzeżenie było w piątek 24 lutego gdy bazowe mocno spadały a FW zostało obronione na 1810 i wyciągnięte na koniec. Wydaje mi się że wtedy już wyklarowała się strefa 1810-20 jako ta gdzie będzie problem niżej zejść. A co potem było sygnałem.
Wydaje mi się że piątek tak do 16 to o niczym nie przesądzał i miś w miarę to pilnował. Poległ po 16 i to tylko na podstawie siły otoczenia. Miś spanikował i sam dobił rynek. Ale potem po naszym zamknięciu to już się wywróciło wszystko bo bazowe mocno w górę ruszyły i zmieniły sytuację.
No i teraz może takie pytanie. Np. gram średnioterminowo gdzie wypadało by reagować ? Zakładając że w czwartek jeszcze mam S nie zaglądam np. w piątek bo mam oceniać po sesji a wtedy to już zastaję się trudną sytuację.
Hm... jak przeczytasz to powiesz że pytanie zbyt powiązane z Twoją grą... Arbez jak chcesz nie odpowiadaj a jak możesz to przynajmniej może coś ogólnie powiedz :-)