Widocznie nie umiesz czytać. Bardzo precyzyjnie opisałem co i dlaczego, podobnie jaka jest motywacja tych wpisów - ostrzeżenie dla innych. Nie naganiam na spadki, ponieważ nie chcę tego śmiecia kupić. Fajnie, że doszło do takiego poziomu, może wynagrodziło to kilku oszukanym osobom rozczarowanie i długie czekanie. Ja sprzedałem ze stratą i trudno - absolutnie nie żałują.
Takie obroty i ceny jak teraz - wcześniej, czyli przed rozwodnieniem 95:1 miały sens, a teraz absolutnie nie mają.
Mój wniosek jest taki, że szajka z zarządu lub ich słupy nakręcają obroty, żeby upchnąć część z tych milionów akcji, które sobie dodrukowali za grosze i pewnie jeszcze objęli za "wkłady niepieniężne" . Stracą kilkadziesiąt tysięcy, a zarobią miliony na naiwnych. Rozumiem sprzedających, ale nikt normalny nie powinien tego kupować, niestety jest mnóstwo niezorientowanych ofiar owczego pędu i na takich tego typu szajki zarabiają.
Tak poza tym "obserwatorze" - jeżeli to jedna osoba na forach różnych spółek - jesteś znanym i nielubianym trollem - ciekawe, czy twoje posty to efekt niedostatków, czy ktoś ci za to płaci? Zanim się wypowiesz ze swoją standardową mądrością - spędź 5 minut, żeby się zorientować i stworzyć chociaż pozory wartościowej wypowiedzi...