Przestałem obserwować to forum ponieważ znudziło mi się czytanie i komentowanie twoich durnych nic nie wnoszących postów nowy nicku.
W zasadzie zostałeś na tym forum sam - no dołączyła do ciebie kolarka, która czeka na 4 gr i darol który też "przestrzega" przed papierem.
Czyż to nie dziwne ? - akcje na historycznych minimach - a ubranych nie ma tylko przybywa dobrych samarytan.
Wracając do twojego pytania:
jak to CI dziś wygląda
albo:
odpowiem tak samo jak antyg. - niezmiennie tak samo.
Nie ma co komentować każdej transakcji - komuś się znudziło czekanie to wywalił-wszędzie pełno szybkich rączek, a może mu brakowało na chleb i musiał to zrobić. Nie moja sprawa. Są tacy co w plotki nie wierzą i ich nie kupują to ich sprawa.
Są tacy co kupują po x i wystawiają grosz wyżej - też ich sprawa. Tylko jak zaczynają się wzrosty to na starcie są bez papiera - i wtedy zaczyna się ich "forumowy marsz wojenny" czyli dziesiątki postów i wątków dziennie na temat bankruta, padliny, trupa, balona itp.
albo:
zwyczajnie wygląda tak jak ktoś sobie tego życzy.
Akcje na dziś bez żadnego infa warte są 9 gr - c/wk - 0,76. Są akcje warte 1 gr a kosztują 30 gr - czyli przewartościowane, i są też takie niedowartościowane - taki to nasz k.dołek - ale wszystko w końcu wraca na swoje miejsce.
a co po walnym
jeśli jest kupiec to kilka dni po walnym sprzedaż, jeśli nie ma to pewnie dadzą info co chcą sprzedać, za ile i z jakim przeznaczeniem - tak czy siak to się dowiemy.
no i zwołanie kolejnego walnego dotyczącego emisji - czyli kto wchodzi (bo za ile to wiadomo - minimum 10gr.), lub co wchodzi - czyli emisja za wkład nie pieniężny lub ujmując to łopatologicznie - wejście nowej spółki kuchennymi drzwiami.
Dobrym samarytanom życzę, żeby kluczowe info było po sesji.
To na tyle.
Zajrzę do was za kilka dni a w zasadzie to do ciebie nowy nicku :)