Ja zazwyczaj tylko czytam forum ale tu się wypowiem ,też jestem od praktycznie początku ,widziałem wszystko mogłem sprzedać ponad 4 ale cóż ,tak bywa ,teraz siedzę i czekam bo mogę i nie muszę tej kasy ruszać przez najbliższe dwa lata ,a sądzę najbardziej suchy okres za nami ,nie wiem kiedy ale ruszy ,nalapali dużo kontraktów i nad tym pracowali ostatnie dwa lata ,teraz większość jest ukończona jest możliwosc złapania nowych ,jednak jest to mała firma i nie da się cały czas podpisywać umow bo nie będzie kto miał tego ukończyć a jak uznają że jest dobry moment to liczba pracowników i skala się zwiększy . W najbliższych miesiącach sądzę będziemy mieli wysyp nowych umów na coraz to większe kwoty i niespodzianka może być tu duża bo dobry dzień i 100% ponad 4 może urosnąć w jedną sesje wtedy reszta będzie się ścigać i zastanawiac a my siedzimy już na akcjach , cierpliwość to jedyne co może nas uratować , oczywiście może się stać inaczej ale spójrzmy covid się skończył ,wojna nikogo nie interesuje już , kraj się buduje ,potrzeba takich firm i rozwiązań na przyszłość, pozdrawiam