Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Tak pięknie spółka rośnie

No co Ty spekulant ma dokładnie taki jak Ty jeszcze parę dni temu, niestety chyba jemu się tak nie uda jak Tobie bo za nisko postawił sobie pułap wejścia ... stąd u niego jeszcze ciągle chęć do obrzydzania.
@jorgenn tutaj się tak niestety nie da kręcić kółek bo brak obrotów jak na PMI, tutaj każdy z większym pakietem czeka na konkretne info , mi się czasem zdarza ale to tylko dlatego że szkoda mi jak jest niska cena i kupuję więcej niż chciałem więc jak jest okazja to wtedy wywalam nadwyżkę na 37-40gr
@MIS na DGT nie zarobiłem jak śledzisz moje wpisy to wiesz że wywalałem z bólem po 7 i 8 gr z małą stratą ( ale okazało się że słusznie) teraz kupiłem tego ścierwa czysto spekulacyjnie za 3gr 50k więc 1500zł mogę stracić jakby co a chcę to potrzymać bo jak się okaże że jednak wyjdą na prostą to % może być całkiem ładny zarobek - zresztą ten pakiecik zmuszą mnie do zainteresowania się spółką od czasu do czasu - chociaż na razie chyba można krzyżyk położyć na firmę i na akcje.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.