Pisząc takie posty sugerujesz że wchodzisz na wierzchołkach a cofnięcia o kilka procent puszczają ci nerwy. Pisałem że na 6.3zł nie ma absolutnie nic ważnego i ten poziom w ogóle nie zatrzymałby kursu. Byłoby poniżej 5.50 a to spowodowałoby trend spadkowy. Prosektorium dla kapitału czyli nic nie zarobiłeś tak tutaj jak i pewnie na innych walorach. Dla mnie posiadacza akcji od trochę ponad 3 lat cofnięcia o 10% nie są sygnałem sprzedaży i nic mnie to nie interesuje bo lokuję w drobne spółki na długi okres czasu a zmiany dzienne o -2% i pisanie postów typu jaka to żenada świadczy że żenada to tacy autorzy postów. Zabierz się za coś dochodowego, może otwórz sklep warzywno- owocowy to będzie odpowiednie zajęcie i nie pisz takich rzeczy miało rosnąć a spadło bo to tylko i wyłącznie twój problem w jakich momentach wchodzisz na rynek a sugerowanie się informacjami ze spółek daje mierne wyniki dlatego ja nawet nie wiem czym się spółka zajmuje a moja cena wejścia to 0.17- 0.19 zł i mi drobne cofnięcia nie wyrządzają krzywdy.