Dnia 2017-03-05 o godz. 11:27 ~asdf napisał(a):
> Spółka jest mało płynna, gdy ktoś zdecyduje się kupić to na lata. Najważniejsze żeby była krok przed konkurencją, a jak tak przeglądam osiągnięcia innych spółek z branży np. DANOBAT albo HEGENSCHEIDT to widać ile Rafametowi jeszcze brakuje do czołówki. W ogóle tym nie chwalą albo nie widzę żadnych systemów diagnostycznych produkowanych przez Rafamet, a to chyba podstawowy produkt komplementarny przy obróbce kół. Wg mnie da dywidenda to jałmużna i jestem zdecydowanym zwolennikiem 100% reinwestowania zysków.
a może zaproponujesz żeby każdy akcjonariusz dopłacił jeszcze tym nierobom np. po złotówce od posiadanej akcji z własnych pieniędzy ? czy ty wiesz po co się inwestuje w akcje firmy czy nie wiesz ? na pewno jesteś pogańskim przygłupem który nie ma pojęcia o kapitalizmie tylko się wymądrza jak małpa na gałęzi. Rafamet to nie jest religia tylko spółka jak każda inna i ona jest po to żeby dawała zarobek akcjonariuszom a nie przyjmowała hołdy jak jakiś Światowid, moją religią jest katolicyzm i nie mam innych bożków