jestem po stronie zdrowych i mających swoje uzasadnienie wzrostów czy nawet tzw. zdrowej korekty mającej na celu studzenie optymizmu bez podstaw. Tutaj zas ewidentnie rozgrywa się zabawa spółdzielni/spekuły która wnosi jedynie nieuzasadniony optymizm "kilku" autoró liżących sobie jajka i oczekujacych rezultatu w postaci wzwotu znaczy wzrostu. Z drugiej strony nieuzasadnione przeciąganie (25.09-6.11) spadku jakie miało miejsce miało wpłynąć na psyche posiadaczy papiera destruktywnie czyli "zachęcić" ich do pozbycia się.
Tego typu ruchy to ewidentna manipulacja która należy piętnować i trolować odwrotnie do tego co propaguje akurat spółdzielnia.
Krótko - lata na niuconnectowych spółeczkach nauczyły rozpoznawać takie zagrywki "od oka" a tu trwa w najlepsze agitacja i to nieudolna pod upchanie kupionego na tym ślamazarnym spadku papiera - nie jestem po żadnej ze stron, po prostu pietnuje co widze a co mi sie nie podoba ;) kto umie ten niech gra kto nie umie ten ma rozsądek.
Dla ciekawości podam że od ok 15.09 ZEC wzrósł 14-krotnie ;) - czyli tam gdzie zaczeły siespadki należało znaleźc inne źródło wzrostu - pewniejsze...