Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Sytuacja

Panowie chciałoby się już, teraz, żeby urosło. Tak wiem! Ja też mam taką ochotę, ale nie takie to proste. Ktoś tu przypomniał nam o paru parametrach technicznych, o średniej sesyjnej i o poziomach wzniesienia F. Zgadzam się, wszystko na wyciągnięcie ręki, tylko że ta spółka rzadko kiedy zachowywała się z prawidłami At, no ostatnio to się zmienia, i życzylibyśmy sobie tego wszyscy żeby pod tym względem była również przewidywalna. Ale też tego by racjonalnie reagowała na komunikaty, nie jak to do tej chwili bywało (UKŁAD - ZJAZD) - nie tego już nie może być, to nienormalne. SYTUACJA CZ 2=================
Tak jak pisałem w końcu akcjonariat się zmobilizował i wykręcił na pn. i miałem w tym udział. Teraz tak spółka jest obserwowana więc będzie to raczej szybka gra, prorokiem nie jestem więc nie powiem czy jutro. Osobiście wolałbym cobyście nie panikowali, ale narazie do góry nie rwali, doradzam poczekać do czwartku ewentualnie gdyby wyniki podali po sesji (wątpię) do piątku. Gdyby było tak że zagramy w czwartek (chętnie i pomogę) to będzie szybka (naprawdę jazda) z uwagi na święta. Jeżeli jednak nie będzie odzewu czekamy na początek Listopada bo Panowie z Trendem ciężko wygrać. Pozdrawiam. (Zawsze chętnie zagram)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIRACULUM -0,35% 0,57 2026-06-18 10:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.