Powiem wprost. Straszne dziadostwo musi być w tej firmie skoro branża farmaceutyczna szybuje, a oni robiąc jakiś program przyspieszający produkcje leków lecą na pysk... To znaczy ze nie robią go wcale albo są z nim daaaleko w lesie !!!!
Nie mówicie mi o skupie(to farsa co widać po ilości skupionych akcji), nie mówicie mi o super wynikach, bo te są coraz gorsze i nie mówicie mi o super hiper inwestorze, który zaraz wejdzie. Podbity sa traktowane do ubrania w papier kolejnych zastępów naiwniaków, którzy widzą zmiany trendu...
Firma nie ma pomysłu na siebie. To mnie najbardziej przeraża. Miały być innowacyjne produkty jak ta aplikacja biotechnologiczna, a zamiast tego jest dostarczanie i instalowanie komputerów oraz podpinanie łączy internetowych przy 3% marży...
Pal licho stratę za IV kwartał. Ale oczekiwałem ruszenia w górę w 2017 roku. A tutaj marazm i super wiadomości o podpisaniu kontraktu za 2 mln brutto rozłożonego na 18 mscy!!! To jest 111 tysięcy złotych BRUTTO w skali miesiąca...Ludzie trzymajcie mnie. Przeciez to pokrywa co najwyzej pensje jendego informatyka roczną!!!! ! JEST KICHA !!!!!!