Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  27,40 zł , zmiana od tamtej pory: 13,14%

Re: Suwary jadziem

Ad.1
Jak sam pisałem historyczne szczyty przebite, więc oczywiście droga otwarta do wzrostów.

Ad.2
Dla mnie to nic złego, że spółka produkuje "normalne" produkty z zyskiem, niestety na giełdzie takie firmy są niezbyt w cenie ponieważ nie rozpalają wyobraźni inwestorów.

Ad.3
Dotychczas komunikacja spółki z akcjonariuszami była po zbóju, obecnie widać próbę zmiany w pozytywnym kierunku, co jest bardzo pozytywną odmianą. Trochę czasu potrwa zanim to przyniesie efekt, ale to wielki plus.

Podsumowując uważam, że Suwary to dobra spółka na longa, sam mam jej akcje wiele lat i w końcu coś pozytywnego zaczyna się dziać.

Aha dodałbym jeszcze, że problemem jest mała płynność, ciężko sprzedać czy kupić parę akcji ;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SUWARY -3,12% 31,00 2023-05-17 09:49:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.