widziśz kolego mam 40 lat i kończyłem studia prawnicze w czasach kiedy studia znaczyły coś wiecej niż dzis , robię błedy nie otrograficzne tylko wynikające z używania małyl liter poczatków ślepoty i i braku sprawnego pisania na kompie ,o ogólnego tumiwisimu w pisaniu na kompie , a dlaczego a no dlatego że od pisania mam sekretarkę czego i tobie zyczę. Odpowiadam Tobie bo mimo że mnie krytykujesz to masz rację i widać że nie jesteś napastliwym gościem i umiesz wyrażac w sposób przyzwoity swoje zdanie a nie jak mój poprzedni adwersarz .
W kwestii samej spółki jak na razie bumu nie ma , firma ok w obietnicach i planach prezesa , pytanie co będzie naprawdę po pierwszych wynikach bo cena z ipo z 20 na 13 nie wydaje sie przypadkowa może być to drugie lpp albo drugi redan , dlaczego -
lpp robi dla wszytskich solar tylko dla babek , fakt że one wydaja kupe kasy na ciuchy ale też umieja liczyć jak poziom zycia spada a spadał bedzie bo lepie juz było to też wydatki obetną , 80 % produkcji ulowane jest w azji jak wierzycie że żlotówka bedzie silna to kupujcie solar jak, sie odbiła na redanie tez społce dla kobiet popatrzcie na wykres , nie naganiam bo to forum nie ma mocy sprawczej ani na spadki ani na wzrosty jak ktos mysli inaczej to go podziwiam .