Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  9,28 zł , zmiana od tamtej pory: -36,64%

Re: Super premiera

Jak nie kręcisz kółek, żeby zmniejszać średnią zakupu to trochę Twoja wina. Ja już się nauczyłem na polskiej giełdzie, ze jak masz dobre infa ale bez cyferek konkretnych to jest wzrost o 20-30% a potem tłamszenie kursu. Ja trochę czuje się jak przed premierą ATS, bo wtedy tez zrobiłem chyba ze trzy kółka z 11-12 zł na 16-18 zł zanim wyskoczyło jak korek z szampana pod te 30 zł.

Trochę bez przekonania dałem po sprzedaży akcji odkup w okolicach 8,7-8,9 ale wpadło wszystko z powrotem. Czyli na czysto wyszło jakieś 25-30% na tym kółku.

Premiera na konsole więcej niż udana moim skromnym zdaniem. Nawet biorąc pod uwagę zamieszanie z ceną początkową, które pewnie dało ten wysyp jednogwiazdkowych ocen, średnia jest o wiele lepsza niż na PC. Nie mówię już o tym, że mamy prawie 500 ocen na samym PS w ciągu kilku dni. Jedyne co mnie wkurzyło, to ten problem ze skórkami podczas premiery. Dam sobie rękę uciąć że chodzi o skórki, które wprowadzili w nowym patchu który wyszedł też na PC pod koniec czerwca. Po prostu nie mogli się powstrzymać, żeby sobie nie zrobić problemów z wersją konsolową tuz przed premierą, ech.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ROAD -1,34% 5,88 2025-11-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.