Nie no z tym sukcesem to delikatnie rzecz ujmujac troche przesadzone :-). Zgadzam sie ze to nie jest sukces na premierze, ale biorac pod uwage ze nie skorzystali z promowania w meta (ktore dodatkowo kosztuje) to i tak niezle. Co do ilosci sprzedazy tego sie nie dowiemy chyba ze po wynikach na raporcie rocznym. Co do ilosci komentarzy to thief mial 300tys sprzedanych kopii a 2,4tys ocen wiec ilosc opinii nie jest miarodajnym wyznacznikiem sprzedazy (choc zakladam ze kilka opinii jest od samych dev na rozkrecenie). Co do komentarza ze 20dodatkowych mozesz sam napisac.... Coz to kup 20kopii gry na roznych kontach bo mozna dac tylko komentarz jeden na jedno konto i to tylko po zakupie :-D - na pewno to pomoze im :-P - kazdy komentarz zwieksza prawdopodobienstwo ze gra bedzie lepiej pozycjonowana w meta store i inni ja tez kupia. A to i tak early access a nie pelny produkt bo sporo mu brakuje funkcji ogloszonych jeszcze. Dla mnie to bedzie sukces jak zobacze w raporcie rocznym skok przychodow za Q4 :-D. Poki co musza sie spieszyc bo przychody im spadaja ale i tak jestem dobrej mysli. Realnie spory plan wydawniczy na ten rok, ilosc headsetow questa rosnie na rynku a sam sprzet jest coraz lepszy. Otoczenie rynkowe dla XR sprzetu jest coraz lepsze choc rosnie wolniej niz rynek oczekiwal. Ja i tak im wroze dobry rok 2025. Co bedzie w 2026 - zobaczymy.