Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  25,60 zł , zmiana od tamtej pory: -89,14%

Re: stracone nadzieje

a ja mam nieodparte wrażenie że od kwietnia tego roku ta spółka stała sie "czyjąś zabawką" obroty zrobiły się nierealne kompletnie w stosunku do akcji będących w wolnym obiegu i zakładam że "dzidzia" bawiąca się tą zabawka na pewno nie znudziła sie nią .. te akcje sa nadal w posiadaniu tych rączek i sa tylko przekładane z rączki do rączki ..kwestą czasu pozostaje kiedy "dzidzia" zacznie sa ponownie mocno bawić ... to jest bardzo fajna zabawka dla rączek które dysponują nieco większą kasą, bo zaledwie parę milionów może tu zrobić cuda i nikt naprawdę duży tego nie tknie bo przez fortel z akcjami uprzywilejowanymi zarządu nawet jeśli by ściągnął wszystkie akcje w obiegu nie będzie miał większości na WZA więc jego siła głosu byłaby żadna dlatego żaden z dużych graczy tym się nie zainteresuje ..moim zdaniem graja chłopcy z funduszy bo wiele ruchów jest bardzo typowych dla nich .. dziś np. rządzi cyfra 79 i to ona daje wskazówki :) :) myślę że obecnie trwa zniechęcanie do waloru i z tego co widzę przez ostatnie sesje to ten opad na 20 zł jest komuś nie na rękę bo przewiduje tak jak ja, że tam pojawiłby się zbyt duży popyt, a tu nie o to chodzi aby ulicy dać zarobić tylko aby ją ostrzyc do gołej skórki .. :) :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TBULL -0,59% 3,38 2026-02-05 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.