Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,45 zł , zmiana od tamtej pory: -4,49%

Re: Straciłem cierpliwość

Jeśli Państwo X postanowili wyjsc czy zredukowac to plan realizują. Z jednej strony pojawiają sie wpisy osoby zainteresowanej jaka cudowna firma jakie perspektywy a z drugiej podaż jak na te mala firmę bardzo duża. Kto sprzedaje mozna sie domyśleć.
Trudno oczekiwać zeby Pan MY pomagał zwiększając swój pakiet ułatwiając sprzedaż komuś kto ma inne plany dużo drożej. Myślę ze postanowił sie nie wtrącać i życie toczy sie samo. Jeśli moje przypuszczenia sa prawdziwe to niedługo komunikat o zejściu poniżej progu 10 lub 5 procent zależnie kto sprzedaje i cóż....Kurs będzie pewnie dalej niższy. Mnie fakt sprzedazy takich pakietów niepokoi i każe myśleć ze to wcale moze nie byc tak wesoło jak ktoś zainteresowany pisze. Jak ktoś wierzy to kupuje a jak ktoś chce sprzedać opowiada banialuki byle tylko utrzymać kurs na akceptowalnym poziomie. Wystarczy przypomnieć sobie ze na każdym wzroście dosłownie na każdym była duża podaż ttzeba to skorelować z komunikatami o zmniejszaniu udziałów nic dodać nic ująć.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSM 7,05% 4,25 2025-12-23 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.