Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  25,30 zł , zmiana od tamtej pory: -44,27%

Re: Status quo - przyczyny

Witam ... rzadko zaglądam na to forum , nie mówiąc już o udzielaniu się - dokonywaniu wpisów ... ale czytając ten wpis - merytoryczny .. oraz dobrze" wyważony" wpis - postanowiłem coś "naskrobać" ... Jestem na spółce już ponad 2 lata czyli wyjątkowo długo jak na drobnego inwestora/spekulanta i nie jedno widziałem ( nie jedne skoki kursu przeżyłem ) .. O zachowaniu kursu w tym czasie - nawet nie będę pisał - to temat " morze" ale z jednym się zgadzam w 100% - obecna komunikacja spółki z rynkiem/inwestorami jest poniżej krytyki ... Nigdy nie było tak źle ?! - wystarczy sprawdzić ilość komunikatów z bieżącego roku ... o ile w okresie przejścia z NC na parkiet główny było całkiem "nieźle" to teraz po prostu brak słów.. A SZKODA .. spółka moim zdaniem jest jedna z najlepszych z sektora - biotechnologia - posiada mega potencjał i możliwości rozwoju ... a tego czego jej moim zdaniem teraz najbardziej potrzeba to poprawa komunikacji i zainteresowanie rynków pokazując dobre wyniki lub przedstawiając plany/strategię na najbliższe lata .. co pewnie spowodowałoby - zwiększone zainteresowanie Nowych inwestorów oraz wzrost kursu czego wszystkim obecnym na spółce - życzę !! Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIOMAXIMA -0,70% 14,10 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.