Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,80 zł , zmiana od tamtej pory: -34,41%

Re: Starward dużo lepszą grę robi Into the fire kap20mln

Straty ma małe owszem dlatego kurs spadł teraz 2gra się sprzeda dużo lepiej od 1gry bo na gameplay totalnie postawili i mix gatunkowy takie gry sprzedaje się w 1-3mln kopii zarobi znacznie więcej niż ich kapitalizacja na giełdzie się. 100-20pzl nawet może być przy tej liczbie kopie nie h będzie chociaż 300tys kopii to ok 15mln zarobią to i tak ok 60-70zl będzie kurs powtórka z 11bit kiedy zarobili x lat temu 9mln zł i poszedł kurs w 3tyg. z 7 na 70zl. Zresztą takich przypadków było więcej był też: creepyjar, gameops, tsgames i inne. Teraz starward powtórzy ich sukces 500-1000% na giełdzie od 20 lat jestem i od dziecka gram w gry i wiem jakie spółki i kiedy urosną nie dziękować. Ale wielu będzie ładować do wora przed 100zl kiedy ja będę się wyprzedawał wtedy na potęgę z wszystkich akcji mając już 1% całej firmy Starward. Obroty wzrosną potężnie na maximum kursu jak zwykle zawsze tak jest.. ludzie wolą kupować na górce jak już jest po faktach i wszystko w cenach jak na 11bit teraz mimo spadku tam kursu dużego od szczytu ale musiał spaść do dziś się dziwię jak mogli to na 700zl napompować haha teraz w miarę realna wycena ale i tak wszystko w cenach i malutki ma potencjał wzrostu. Taka grę Alters stworzyli przy ok 50mln zł a Starward stworzył podobna i lepszą grę według mnie przy zaledwie poniżej 2mln to oni zarobią i kurs urośnie potężnie bo wycena 25x niższa niż 11bit. Kupuje się małe spółki z potencjałem a nie duże już po wzrostach jak 12bit czy cdprojekt ale ale ludzie się nigdy się nie nauczą i dobrze zawsze ktos bierze na górce inaczej by się nie zarabiało na GPW. A wczoraj po Infie starward został całkowicie wyczyszczony z wszelkich długów! xD teraz tylko premiera zarobi spółka mocno i kurs wróci może i na poprzedni szczyt 170zl ale to by musiał sprzedać min 1mln kopii ja realnie liczę pół mln kopii ale może mnie zaskoczy przy 300-500tys kopi kurs będzie ok 70--100zl przy qmln 150-200zl łatwo policzyć ile zysku jaki c/z niski to kurs urośnie zawsze to działa

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
P2CHILL 0,00% 4,46 2025-09-05 16:30:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.