Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,13 zł , zmiana od tamtej pory: -15,38%

Re: Sprzedaż nieruchomości

Dziękuję za odpowiedź, która kompletnie nic nie wnosi. Gdyby ktoś wczoraj rano zapytał, czy w ogóle spółka ma jakieś nieruchomości odpowiedziałbyś "raczej" i "biorąc pod uwagę"? Pierwsze w miarę pozytywne info od bardzo długiego czasu i nie wiadomo co dalej, więc zapytałem czy ktoś tutaj wie coś więcej. Bo to co jest "raczej", "prawdopodobnie", czy "biorąc pod uwagę" to sam mogę wymyśleć oglądając to co się dzieje tutaj. Wszystko byłoby standardowo jak na groszówki, straty, dodruk akcji itp. jednak dwie rzeczy mi nie pasują w tej układance dlatego szukam informacji, a po wczorajszym info znów doszło coś czego nie potrafię sobie wytłumaczyć i kombinuję w którą stronę to pójdzie w tym roku

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LEXBONO 0,00% 0,11 2026-01-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.