Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  21,00 zł , zmiana od tamtej pory: -86,67%

Re: Sprzedaż im spada :(

Kolego maarc, próbowałeś być kąśliwym a zrobiłeś tylko z siebie wariata, albo nie umiejącego czytać.
Policzyłem dokładnie to samo co Parkiet, spójrz na posta sprzed godz. 12. Styczeń 10mln + luty 11,4mln = 21,40mln
Oni po godz. 13 napisali wykonali te arcy trudną operację dodawania i też im wyszło:
"Narastająco od początku tego roku Solar ma 21,4 mln zł przychodów".
Także to trochę odpowiedzialności za słowa kolego.

Co innego już dalsze interpretacje, wg mnie mało prawdopodobne będzie żeby zrobili przychody 13,48 w marcu (w ubiegłym roku 12,20). Dlatego podejrzewam, że 1q2015 będzie gorszy niż 1q2014. Moje podejrzenie, nie musisz się zgadzać. Ty możesz twierdzić, że w marcu wzrośnie sprzedaż nawet o 30% i kwartalnie wyjdą lepiej jak taką masz wiarę. Ja mam nadzieję żeby chociaż wyszli na to samo. Tyle.

Czytanie ze zrozumieniem naprawdę nie boli. Co najwyżej niektórzy muszą to robić do skutku.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOLAR 0,51% 2,80 2024-02-08 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.