Wszystko to co pisał Kontraktowy w analizie z lutego się teraz potwierdza :) ale ilu było krytyków trolii typu ghost_men-azatem-matti-anka-er-itd którzy to wyli że sprzedaż będzie malała bo wszystko drogo że będzie popyt co raz mniejszy itp. bełkot :) dziś widzimy że te troleee nie miały i nie mają żadnej wiedzy co dziś widzimy po danych jakie spływają od początku roku i wszystko to co pisał Kontraktowy się sprawdza i potwierdza .Kontraktowy jak widać ma wiedzę ponad przecietną i chwału mu za to że się nia dzieli bo dzieki niemu kupiłem akcje :) ale widziałem już jego wpisy na innych spółkach gdzie zarobił tysiące % i to skloniło mnie do zakupu i tutaj kiedy widziałem jego wpisy :) A więc nie pozostaje nic tylko czekać spokojnie na rozwój dalszy spółki kasy w kasie maja tyle jak nigdy dotąd :) a jeszcze zaraz dojdzie kasa z OG :) i jeszcze mają kolejne nieruchomości OG które mogą pójść na sprzedaż a więc kolejna ogromna kasa może spłynąć do spółki :) dzieki wczesniejszym inwestycjom dziś monnari zbiera żniwa i będzie miała ogromne możliwości na inwestycje :)