WIG rośnie, kurs Answear znowu zbliża się do swoich szczytów. Zarówno fundamentalnie jak i technicznie dobrze to wygląda. Bardzo dziwne, że nasze fundusze emerytalne jeszcze się nie zainteresowały tą spółką. MCI powoli skupuje akcje. We free float jest coraz mniej akcji. Tu naprawde niewiele potrzeba do bardzo moznego wzrostu. Podstawy fundamentalne są bardzo mocne. Spółka rośnie na każym rynku, na Ukrainie ma pozycję lidera w e-commers. Prawdopodobnie w tym lub na początku 2024 wejdzie do krajów bałtyckich. Snickerstudio też zacznie się dokładać do wyników od Q3. Wydaje się, że obecna kapitalizacja spółki może odzwierciedlać bieżące wyniki, ale z całą pewnością nie odzwierciedla perspektyw. Myślę, że brak wzrostów od wyników sprzedaży za Q2 to skutek realizacji zyskó tyc co kupili poniżej 25 pln. Ale analizując volumen można już stwierdzić. że te akcje już sie obróciły. jestem przekonany, że dla dalszych wzrostów potrzebnu jest tylko mały impuls popytowy. A jestem przekonany, że wreszcie któryś z OFE albo TFI zainteresuje sie mocniej tą spółka.