Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,90 zł , zmiana od tamtej pory: 7,84%

Re: Sprawy w kraju idą źle

A ty black i poznaniak widzę, że nie potraficie sobie wyobrazić, że ktoś sam może ocenić rzeczywistość na podstawie swojego bytu, tylko na podstawie przekazu mediów? Widać wy się na tym opieracie. Nikt mnie nie jest w stanie zmanipulować, bo wszystkich polityków mam symbolicznie głęboko w ..... A jaki jest mój aktualny byt, to tylko ja wiem, a nie jakiś tam polityk czy dziennikarzyna. To takie kryterium portfelowo-bytowe, najrzetelniejsze !
________ Czas zacząć przekonywać tak od marca b.r. pracowników i znajomych do niepopierania PO i PSLu w wyborach. W 2023 założyłem sobie plan przekonać 100 wyborców do odejścia od popierania PiSu. Udało mi się przekonać tylko 78, za późno się do tego wziąłem. No ale tych 78 na pewno w takim algorytmie przekonało innych i innych i innych. To taka fajna zabawa. _____________ Teraz zamierzam iść w drogą stronę, ale już dużo wcześniej. Bo władza długo pełniona jak widać ulega zepsuciu, jak mięso w ciepełku.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PKPCARGO -1,64% 14,99 2026-05-15 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.