Forum Jak grać na giełdzie? +Dodaj wątek

Re: sprawa przed świętami, pulse.investments my.pulse.investments

uważajcie na nich pulse.investments 
my.pulse.investments  niestety ja poznałem tą platformę, nie dość że od początku ściemniali, najpierw na fb później na telegranie, to na koniec wszystko co mówili o zarabianiu, wszystko czego mnie uczyli przy niby grze u nich na platformie to była jedna wielka bajka teraz muszę szarpać się z nimi o pieniądze i nie ma 100% pewności czy się uda odzyskać to co poszło przez revoluta. na razie jestem na etapie dalszego postępowania z prokuraturą i po przesłuchaniach, prawniczki też doprowadziły to cofnięcia przelewów na 19 900 zł które wysyłałem do jednej babeczki która miała być księgową pulse.investments, a okazało się że też dała im się naciągnąć, na szczęście te przelewy były do pko w PL, więc to chyba główny powód dla którego udało się to odzyskać.  ale żeby nie było w okresie świątecznym dostać info - wiecie takie plaskacza w twarz, że was wycyckali . . to nic miłego korzystam z prawników o których na tym i na jeszcze jednym forum pisali, ich numer który już wiele razy się przewijał, ale też ci z platform starają się go szybko kasować x696y718z446, jeśli mieliście styczność z z Pulse to możecie już być pewni że na pewno nie uda wam się nic wypłacić, ani grosika, to pewne jak w banku, będą was o to obwiniać, a swoje rączki niby będą chcieli mieć czyściutkie, tak właśnie robią !!! pulse.investments my.pulse.investments trade.pulse.investments a ja poznałem tych niestety