Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  30,00 zł , zmiana od tamtej pory: -94,37%

Re: Spółki PW

100% racji ze testerzy skopali robotę, przy czym ja tego bym tak bezpośrednio nie łączył z PLY - który jest tu tylko akcjonariuszem. Wątpię by mieli pełen dostęp do kadr i know how PLY. Jakieś wsparcie może było jednak raczej na zasadzie konsultacji niż bezpośredniego zaanagażowania zespołu pLY (w tym testerów). Wniosek raczej taki, ze testerzy Cfg skopali robotę tak jak testerzy PLy. To o co ja mam zal tez do spółki, to to, ze w komunikacie espi podali ze przesunięcie premiery na Xbox nie miało związku z błędami gry- śmiem wątpić wiedząc to co już wiemy... niestety daleko do poziomu 11b pod tym względem

jednak zostales na CFG a ja podejrzewałem Cię o ewakuacje i plan robienia kołek (pamietam jak na F51 przy poziomach 8 zł naganiales...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CFG 0,30% 1,69 2026-04-07 15:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.