Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,30 zł , zmiana od tamtej pory: 235,00%

Re: SPÓŁKI PATROWICZA = DNO do ~Mazur Ty kupuj po PKC i rób obrót - 2

Dnia 2018-09-18 o godz. 12:08 ~Mazur napisał(a):

> No to zobacz jakie brednie piszesz i zobacz na Damfa jakie obroty i w prosty sposób policz sobie jak umiesz już jest 7,40 to ile masz zysku 2 groszy oczywiście dolicz split jak potrafisz !!!!!!!!!!!!!!!
> A Resbud możliwe ze czeka w kolejce na lepszą kasę.

~Mazur , wybaczam Ci , że uważasz że brędzę . Albo jesteś "świeży" albo rżniesz głupa.

Ośmieszasz się bo piszesz to w momencie gdy odbrót od tygodnia jest ZERO a wcześniej żeby podbić do 30 groszy wynosił 66 złoty !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Powiedz : grałeś na Damfie ????
Odpowiem za Ciebie - NIE !!!! bo byś wiedział dlaczego drobni Nie mogli kupić akcji po 2 - 3 grosze ( a nawet 4 i 5 ) - Nie będę zdradzał Ci z czego to wynika

Poza tym co piszesz o DAMFie na wątku Resbud ???? Twierdzisz , że taka atrakcyjna cena Resbud i sytuacja analogiczna do DAMF'a - to jeszcze raz Ci mówię , jeśli rzeczywiście tak uwaząsz to kupuj Resbud po PKC a zarobisz jeśli Resbud czeka w kolejce .- DZIŚ znowu zero obrotu

~Mazur , nie pisz , że ja piszę brednie bo Twoje argumenty są NIElogiczne !
Ośmieszasz się bo piszesz to w momencie gdy odbrót od tygodnia jest ZERO a wcześniej żeby podbić do 30 groszy wynosił 66 złoty !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Są dwie możliwości albo jesteś po prostu niemądry albo naganiasz

Najprościej udowodnisz swoje tezy jeśli kupisz po PKC no bo przecież zarobisz kupę kasy .

Jeśli tego nie robisz i nie zrobisz to przestań zawracać dupę bo albo naganiasz albo nie masz oleju w głowie !!!

Nie pisz już do mnie bo mam czasu by odpisywać na Twoje bezsensowne posty

Umówmy się tak : jak wzrośnie chociaż 20 % -30 % i będzie sie sprzedawać przez 3-4 tygodnie na na przyzwoitch obrotach co najmniej kilkunastu tysięcu złotych dziennie to wtedy się odezwij - jak sądzę nastąpi to nie wczesniej niż za około rok ; ale przez ten czas ja zarobię na innych spólkach , więc mnie tym nie zmartwisz

Nie odpisuj po podbitce za kilkanaście czy kilkadziesiąt złotych

A teraz jak chcesz sie uwiarygodnić - KUPUJ PO PKC i nie pisz NIC - Nie ośmieszaj się

No to nara

PS : słowo "brednie " zarezerwój sobie do czasu kiedy zaczniesz posługiwać się logicznymi przesłankami a najlepiej nie używaj go wcale bo giełda lubi płatać figle nawet najbardziej błyskotliwym osobom
Poza tym statystycznie rzecz ujmując jest wielce prawdopodobne , że nie masz racji bo inni też nie kupują tych tak bardzo atrakcyjnych akcji , robiąc Ci okazję do mega zakupów ! ( a Ty nie robisz nic )

Motto na dzis SPÓŁKI PATROWICZA = DNO

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EQUNICO -8,22% 1,00 2025-10-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.