Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,64 zł , zmiana od tamtej pory: 348,17%

Re: Społki B.

Pozwolę sobie się nie zgodzić, bo moim zdaniem WIELE POKAZUJE i NIEWIELE POTRZEBA żeby sporo urosło. Pokazały to choćby wzrosty na przestrzeni ostatnich dwóch lat, gdzie nie liczcac okresu po zdolownaiu przez fundusz wszystkie dalsze dokonały się przy naprawdę niewielkim obrocie. Aktualny arkusz Wikany pokazuje, że akcji w wolnym obrocie jest już naprawdę niewiele. Nie wiem dokładnie ile ale wiem, że niewiele. Potwierdzaja to tez rezultaty obu skupów.

"A W ARKUSZU zleceń TEŻ MOGĘ UMIEŚCIĆ CUDA-WIANKI" - no to umieść te cudo wianki, chętnie je zobaczę

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIKANA -2,00% 7,35 2025-09-29 13:41:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.