Dnia 2017-02-09 o godz. 10:12 ~toronto napisał(a):
> wiesz co ? ja sobie zdaje z tego sprawe i jestem przekonany że za 2-3 lata tu będzie pare złotowek, i nie jest w tym problem, problemem jest zeby do tego czasu dotrwac emocjonalnie
toronto.....jeżeli u ciebie emocje tak górują prędzej czy później gdzieś się wyłożysz...jeżeli jesteś przekonany po co tu siedzisz? to kierujesz się forum czy raportami w końcu... ja jestem już kilkanaście lat tutaj z dłuższymi i krótszymi przerwami bywania na forum...i uwierz forum nieczego nie zmieniło w moich strategiach...założyłeś raz wątek z ciekawym pomysłem o "marzy mi się forum"... podałem propozycję irca i wiesz co? z tylu tutaj osób pojawiły się raptem 3....no ale nie ważne ;))
Jutro idź rano na spacerek kup sobie jakąś gazetkę włącz internet poszukaj sobie informacji które cię interesują włącz notowania i niech cie ręka boska broni od wchodzenia na forum bankiera.... przeżyjesz? spotkamy się w sobotę ....nie przeżyjesz? to spotkamy się dopiero po "drugiej stronie lustra" ciekawe czy tam też mają giełdę....:))))))